Erik Vos wint November-quiz Don Fredo*Ook prijs voor Nick Stam en Peter Geijp

7 december 2009 885x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Erik Vos wint November-quiz Don Fredo*Ook prijs voor Nick Stam en Peter Geijp

Erik Vos is dé winnaar geworden van de November-editie van de Don Fredo Quiz op deze site. Bij de door DFC-keeper Koen van Torenburg verrichte loting om de prijzen, kwam hij als eerste uit de ´bus´. TU-student Koen is herstellende van een zware knie-operatie.

Als winnaar krijgt de geblesseerde selectiespeler Erik voorlopig een ´zeewaardige´ nationale vlag van Portugal. Zodra het bestelde officiële shirt van de bedoelde club OS Belenenses binnen is, mag Erik de vlag inruilen. Tenzij hij die meer ambieert dan het shirt.
 
De November-editie van de quiz leverde inclusief die van Erik 14 goede oplossingen op. Het gevraagde stadion was het Estádio do Restelo in het westelijk deel van de Portugese hoofdstad Lissabon. Het is de thuisbasis van voetbalclub CF Belenenses.
 
Nick Stam, de jeugdige vleugelverdediger van het eerste, ontvangt door toedoen van Koen de tweede prijs: een heuse Portugal-pen in cadeauverpakking. Leider Peter Geijp van DFC A1 werd derde. Hij krijgt een Portugees kaartspel met veel walvissen wat hem als medeorganisator van DFC´s Klaverjascompetitie goed van pas kan komen.
 
Wessel Sleeking, Arno van Wijnen, Marco van Woerkom, Patrick Verhey, Hans van den Berg, Martijn van der Waal, Cees van Woerkom, Michael Nieboer, René Kila, Paul Koster en Melvin Jongeneel moeten deze keer genoegen nemen met de eervolle vermelding dat ze beide quiz-vragen goed en bekwaam beantwoordden. En dat konden niet alle inzenders zeggen.
 
*Over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com