DFC-trainer Paul Koster trekt shirt FC Dordt aan en wint met dubbele cijfers

7 december 2009 1094x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-trainer Paul Koster trekt shirt FC Dordt aan en wint met dubbele cijfers

DFC´s hoofdtrainer Paul Koster trok maandagavond het shirt van FC Dordrecht aan. Tijdens een heuse lichtwedstrijd in het stadion van onze buren.

Paul was uitgenodigd om een extra kwaliteitsimpuls te geven aan een team van de Businessclub van FC Dordt. Dat lukte probleemloos gezien de uitslag. De tegenstander in de bijzondere wedstrijd, een elftal gevormd door een Rotterdamse netwerkrelatie van de FC, werd met 10-0 onder de voet gelopen.
 
Paul was niet de enige DFC-er tijdens het geslaagde avondtreffen. Ook Johan van Ammelrooy, lid van de sponsorcommissie van DFC en leider van DFC B1, had op verzoek het groene shirt van FC Dordrecht aangetrokken. En met zoveel goals viel er na afloop wel het nodige te vieren.
TEKST: Fred van Dongen – FOTO´S Ger Hüsen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com