DFC krijgt thuis lesje effectiviteit van eersteklasser Alblasserdam (0-8)

4 december 2009 870x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC krijgt thuis lesje effectiviteit van eersteklasser Alblasserdam (0-8)

DFC1  kreeg dinsdagavond thuis een lesje effectiviteit van oefen-partner Alblasserdam. De zaterdageersteklasser zegevierde met 0-8 na een 0-3 ruststand.

DFC mag zich slechts troosten met de gedachte dat Alblasserdam twee klassen hoger acteert. De formatie van trainer Paul Koster was geen moment dreigend en liep op een enkele aardige offensieve actie na voortdurend achter de feiten aan. Bij DFC ontbrak vaste doelman Mehmet Tokul vanwege familie-omstandigheden.

Aanvankelijk zou in Alblasserdam worden gespeeld. Het veld daar bleek evenwel onbespeelbaar zodat conform afspraak het duel werd verplaatst naar het kunstgras in Dordrecht.

Basis DFC: Melvin Jongeneel, Dennis Raaymakers, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Nick Stam, Robin Ramesar, Hikmet Uysal, Merijn van Groesen, Sadik Karasahin, Oguz Sener, Marvin Hooplot. Wissels na rust: Erik Drijver (keeper), Marcel van Nes, Thomas van Brakel, Michel Schwarz, Maarten Zilverschoon, Aike Janssen, Ibo Karasahin.

*Afgelopen zaterdag maakte DFC van de door afgelastingen veroorzaakte vrije beurt gebruik voor het spelen van een oefenwedstrijd thuis tegen het eerste zaterdagteam van Papendrecht (vierde klas). De formatie van trainer Paul Koster won op het eigen kunstgras overtuigend met 5-1 na een 2-1 ruststand.

DFC liet diverse malen goed combinatievoetbal zien en drukte het klasseverschil met name na de rust uit in een riante zege. De DFC-goals waarvan er diverse een schoonheidsprijs verdienden, kwamen op naam van Marvin Hooplot, Davut Sahan (3x – foto) en Sadik Karasahin.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com