Cees van Woerkom wint Don Fredo Quiz en is officieel shirt van Ujpest FC rijker

28 december 2009 1590x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cees van Woerkom wint Don Fredo Quiz en is officieel shirt van Ujpest FC rijker

Leider (´manager´) Cees van Woerkom van DFC 1 is de winnaar geworden van de December-editie van de Don Fredo Quiz. Hij ontvangt een heus shirt van de bedoelde club Ujpest FC uit Boedepest, maat L. 

Cees en veertien anderen gaven de juiste antwoorden op de quiz-vragen. Loting moest bepalen naar wie de vijf prijzen zouden gaan. De lting werd verricht door DFC´s van een knie-operatie herstellende jonge keeper Koen van Torenburg (19).
 
De tweede prijs (een clubsjaal van Ujpest FC) ging naar jeugdleider / veteraan Johan van Ammelrooy. Het key-koord (3de prijs) werd gewonnen door selectiespeler Louisiano Trinidad. De prijzen vier en vijf (in beide gevallen een Ujpest FC-pen)  belanden dankzij Koens lotende hand bij respectievelijk een andere selectiespeler Ibo Karasahin en DFC´s hoofdtrainer Paul Koster.
 
Alle prijzen worden op een nader te bepalen moment officieel uitgereikt. Ondanks hun goede inzendingen vielen Wessel Sleeking, Marco van Woerkom,  Melvin Jongeneel, Robin Ramesar, Erik Vos, Arno van Wijnen, Nick Stam, Hans van den Berg, Davey Bommel en Peter Geijp helaas buiten de prijzen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com