ALV (4): Lichte verhoging van de contributie per 1 juli 2010

1 december 2009 776x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (4): Lichte verhoging van de contributie per 1 juli 2010

De algemene ledenvergadering stemde maandagavond in met een lichte contributieverhoging.

Voor de senioren gaat de jaarcontributie per 1 juli 2010 van 150 naar 170 euro, een verhoging van 5 euro per kwartaal. Junioren betalen per 1 juli 2010 125 euro per jaar tegen 120 euro nu. Dat is een verhoging van nog geen twee euro per kwartaal. De hoogte van de contributie voor rustend-leden en pupillen blijft ongewijzigd.
 
Aan het voorstel was de nodige research voorafgegaan, vertelde co-voorzitter Henk Nieboer. ,,Uit onderzoek was gebleken dat DFC op het Eiland van Dordrecht tot de clubs met de laagste contributies behoort´´. Met de verhoging schuift DFC op naar de middenmoot. ,,Om te kunnen blijven concurreren met onze directe buren RCD en SC Emma hebben we de verhoging beperkt gehouden´´, aldus Nieboer.
 
De verhoging is onder meer nodig omdat het gebruik van het kunstgrasveld in de exploitatie wat duurder uitvalt dan de oude trainingsaccommodatie. ´Maar dan ben je ook meteen af van die zandvlakte of modderpoel waarop tot voor kort moest worden getraind. Bovendien kan er met het kunstgrasveld continu worden getraind en gespeeld´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com