ALV (3): Arie Delmotte, Jacques de Rooy en Willy Versteeg bestuursleden

1 december 2009 1873x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (3): Arie Delmotte, Jacques de Rooy en Willy Versteeg bestuursleden

Het bestuur van DFC onderging tijdens de vergadering enkele mutaties. Nieuwe gezichten zijn die van Arie Delmotte (portefeuille evenementen), Jacques de Rooy (kantine-zaken) en Willy Versteeg (tweede penningmeester).

Arie en Jacques vervangen Peter Geijp en Rens Vuik die zich met andere taken gaan bezighouden. De functie van Willy is een nieuwe en bedoeld als ondersteuning van de huidige penningmeester Martin van Eijk. Al sinds enkele jaren houdt ze zich verdienstelijk bezig met ledenadministratie en  contributiezaken.

De Sponsorcommissie heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van de huidige hoofdsponsor Danny van Adrichem. Zijn rechterhanden zijn onder andere Bert Boogert en Martin van Wijngaarden.

De kantinecommissie wordt dus voortaan geleid door Jacques de Rooy, daarbij geassisteerd door zijn echtgenote en de dames De Gids. Deze commissie ondergaat hiermee een verjongingskuur.

Voor de afzwaaiers Peter Geijp en Rens Vuik waren er bloemen en cadeaubonnen. Rens vrouw Sylvia die evenals Rens meer dan tien jaar kantinewerkzaamheden verrichtte en het nu ook rustiger aan gaat doen, kreeg eveneens een fors boeket in de kleuren rood en wit.

De ledenvergadering stemde unaniem in met alle bestuurlijke veranderingen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com