3C (3): Resultaat stemt DFC-trainer Koster tevreden

13 december 2009 720x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Resultaat stemt DFC-trainer Koster tevreden

Zo halverwege de competitie is Paul Koster met DFC bijzonder tevreden. "Uit 11 wedstrijden 19 punten halen, nou dat vind ik goed," aldus de trainer van DFC. Maar meer nog is hij te spreken over de ontwikkeling van zijn elftal.

Stapje voor stapje ziet hij de nodige vooruitgang. Na de wedstrijd tegen Ameide complimenteerde hij afloop al zijn spelers. "Ze hebben het fantastisch gedaan." Vooral over de eerste helft was Koster te spreken. "We zijn vandaag bijzonder scherp aan de wedstrijd begonnen."

Dat DFC nogal wat mutaties kende dat deerde de trainer niet of nauwelijks. "Er staan er toch elf in het veld." Niettemin vindt Paul Koster dat de Dordtse debutant al verder is dan van tevoren gedacht. "Vergeet niet vorig seizoen speelden wij nog in de vierde klas." Op het moment staat DFC duidelijk in het linkerrijtje met een vierde plaats op de ranglijst. Met de kans op meer zelfs.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com