Weer gouden plak voor keurslager en DFC-veteraan Martin van Wijngaarden

16 november 2009 917x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weer gouden plak voor keurslager en DFC-veteraan Martin van Wijngaarden

De allerbeste grove rookworst komt ook dit jaar bij keurslager Martin van Wijngaarden vandaan. Martin is al geruime tijd ook prominent actief en ondersteunend lid van DFC. Hij behoort onder meer tot de roodwitte veteranenselectie van coach Arie Delmotte.

Op de jongste Slavakto, de beurs voor wie werkt in de vlees- en vleeswarenbranche, werden Martin en zijn collega´s tot Rookworst Kampioen uitgeroepen. Hun grove rookworst behaalde het maximale aantal punten van 100. ,,Zes deelnemers wonnen goud waaronder wij dus´´, aldus een terecht trotse Martin.

,,We staan achter ons product. Als we iets maken proberen we dat goed te doen. Alles wordt ambachtelijk gemaakt´´, aldus Martin in de lokale pers. Twee jaar geleden won de keurslager van het winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam-IJsselmonde ook al goud met de fijne rookworst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com