VI-baas vol lof over Clubnieuws*DFC werkt mee aan nieuwe uitgaven

18 november 2009 680x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VI-baas vol lof over Clubnieuws*DFC werkt mee aan nieuwe uitgaven

DFC´s actieve archivaris Arie Heijstek was afgelopen dinsdag in Gouda op bezoek bij Johan Derksen, de hoofdredacteur van het veelgelezen blad Voetbal International en tevens televisie-persoonlijkheid.

Arie: ,,Ik heb enkele uren heel prettig gesproken over vroeger tijden van hem en DFC. Sinds deze week heeft VI een nieuw uitgave, Voetbal International1965, met oude voetbalverhalen en fotoos uit een bepaald jaar. De bedoeling is dat 1966, 1967 enz.  binnenkort zullen volgen. DFC heeft aangeboden met fotoos en andere stukken uit haar archieven mee te werken aan de volgende uitgaven.´´
 
Arie vervolgt: ,,Johan was eveneens vol lof over het Clubnieuws DFC en zijn scheidende samensteller Fred van Dongen. Johan Derksen is ook betrokken bij het binnenkort te openen voetbalmuseum in Middelburg. Dankzij contacten met schrijver en uitgever Matty Verkamman, is DFC ook daar actief betrokken bij het samenstellen van de collectie.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com