Sinterklaasjeugd voor jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd festijn (1)

29 november 2009 823x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasjeugd voor jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd festijn (1)

De traditionele Sinterklaasmiddag voor de jongste DFC-jeugd leverde zaterdag weer een bijzonder geslaagd feestje op.

Eveline in ´t Veld namens de organiserende Jeugdevenementencommissie (JEC): ,,Voor de kinderen was er een levend ganzenbordspel uitgezet waarbij de opdrachten die zij moesten uitvoeren in sintstijl waren. Daarna was er een spannend verhaal met pieten in de hoofdrol´´.
 
,,En tot slot natuurlijk, waar iedereen op zat te wachten, Sinterklaas. Onder begeleiding van de Pepernotenbende die veel weg had van DFC´s hofkapel Bar Gebeure, werden alle kinderen met hun elftal naar voren geroepen en mochten zij een liedje met de Sint zingen. Na afloop was er voor iedereen nog een grote verrassingszak met snoep en kon iedereen weer voldaan naar huis. Het was weer een hele leuke geslaagde middag´´.
 
*Bijgaand wat beelden van de Sinterklaasmiddag opgestuurd door Eveline in ´t Veld waarvoor weer veel dank namens de website-redactie
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com