Sinterklaas zorgt voor leuke surprise-avond in het clubgebouw

13 november 2009 1635x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas zorgt voor leuke surprise-avond in het clubgebouw

Gisteren – donderdag – vond de inmiddels gebruikelijke  Sinterklaas-surprise-avond voor de DFC-pupillen vanaf de E-s plaats. Dat gebeurde op initiatief van de actieve Jeugdevenementencommissie (JEC).

De Goedheiligman bleef na afloop nog even hangen in het clubgebouw voor een onderhoud met de seniorspelers die eerder op de avond hadden getraind. Ook de technische staf en de begeleiding kreeg persoonlijke aandacht van Sinterklaas.
 
,,Het optreden van de Sint en Pieten was een groot succes. De meiden en C-junioren werden serieus toegesproken, met complimenten aan de JEC. Daarna kwamen A-junioren, de senioren en veteranen aan de beurt. De Sint sloeg een andere, maar juiste toon aan, met hilariteit alom´´, aldus co-voorzitter Ger Hüsen. Hij maakte ook bijgaande sfeerbeelden van de avond, waarvoor dank.
 
Morgen zaterdag 28 november is de Sint overigens opnieuw present bij DFC. Dan bezoekt hij de allerjongste DFC-jeugd.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com