RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Chris Brussen

18 november 2009 2275x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Chris Brussen

Archivaris Arie Heijstek belicht sinds kort met regelmaat enkele oer-DFC´ers van weleer. Arie spreekt zelf van een rubriek waarin (bijna) vergeten leden centraal staan. Vandaag: Chris Brussen (88).

Chris Brussen – 88 jaar en 75 jaar DFC-lid – verblijft sinds meer dan een jaar in het verpleeghuis  De Sterrenlanden. Hij brengt daar zijn dagen rustig en op het oog tevreden door. Hij herkent helaas bijna niemand meer, terwijl een gesprek ook niet goed mogelijk is.
 
Tot voor enkele jaren geleden was hij een trouw bezoeker van de wekelijkse DFC-soos en de jaarlijkse DFC-reünie.Tijdens zijn DFC lidmaatschap was hij niet alleen speler van jeugd- en seniorteams,  maar ook leider bij vele DFC-jeugdelftallen.
 
Hij woonde heel lang op het Merwesteyn-park in het bekende witte huis, en werkte tot zijn pensionering bij de gemeente in het groen-onderhoud.
Het huidige adres van Chris is: Verpleeghuis De Sterrenlanden, Minnaertweg 4, 3328 HN Dordrecht afd. Vriesepoorthof kamer 18.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com