RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Ad Boogaerts

3 november 2009 2407x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Ad Boogaerts

Archivaris Arie Heijstek belicht sinds kort met regelmaat enkele oer-DFC´ers van weleer. Arie spreekt zelf van een rubriek waarin (bijna) vergeten leden centraal staan. Vandaag: Ad Boogaerts (84).

Ad Boogaerts, 84 jaar en reeds 76 jaar trouw DFC-lid, oud-voorzitter FC Dordrecht en voormalig topscheidsrechter, wordt sinds begin 2009 verzorgd in de Zorgcombinatie Marga Klompé in Groenlo (Achterhoek).
 
Ook bij Ad gaan de jaren tellen en komt de ouderdom met gebreken. Zijn beide zoons wonen in de buurt. Daarom heeft zijn vrouw Agaath gekozen voor een verzorging dichtbij zijn kinderen en kleinkinderen.
 
Naar omstandigheden gaat het heel goed met Ad. Zijn vrouw bezoekt hem dagelijks en neemt hem zo vaak mogelijk mee naar zijn zoons en kleinkinderen. Wilt U hem schrijven of bezoeken, het adres is:  Zorgcombinatie Marga Klompé, Ziekenhuisstraat 14, 7141 AN Groenlo.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com