Onderhoudsbedrijf Schwickard steekt C-meiden van DFC in het nieuw

17 november 2009 2250x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Onderhoudsbedrijf Schwickard steekt C-meiden van DFC in het nieuw

Doordat Johan en Truus Schwickard één dochter (Emily) in de D-meisjes van DFC hebben spelen en één dochter (Keley) bij de C-meisjes kwam de vraag naar voren waarom het ene ploegje wel een pak had, en het andere niet.

Coördinator Cees Rombout vervolgt: ,,De pakken van de D-s waren vorig jaar gesponserd en overgedragen aan het volgende ploegje. Helaas bleven er niet genoeg over om ook de C-s aan te kleden. Johan en Truus reageerden daarop spontaan met de mededeling dat zij dan wel de C-meiden wilden sponsoren. Dankzij Johan en Truus Schwickard lopen de meiden van C1 er nu dus schitterend bij in het gesponsorde trainingspak van Onderhouds- & montagebedrijf Schwickard. ´´

Cees tot slot mede namens Patrick en Kirsten, en natuurlijk ook de meiden Kelly, Deniz, Keley, Lisanne, Hansje, Michelle, Patricia, Danielle, Dana en Dylara: ,,Johan en Truus hartstikke bedankt!´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com