Nar Veure: Prinseninstallatie komende zaterdagavond 21 november

1 november 2009 836x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure: Prinseninstallatie komende zaterdagavond 21 november

Aanstaande zaterdagavond 21 november vindt in de vanzelfsprekend weer speciaal aangeklede sportzaal van DFC de installatie van (de nieuwe?) Prins Krommediek plaats. De organisatie ligt zoals gebruikelijk in handen van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure.

Vorige maand beleefden Nar Veure en DFC al een voorproefje op het nieuwe carnavalsseizoen met het zogeheten Inblaasfestival.

Fred Rackwitz namens Nar Veure over dat festival: ,,Nar Veure en de evenementencommissie van DFC kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond. Het was super gezellig, er waren vele oude bekende maar ook vele nieuwe gezichten. Zeer vele gasten hielden zich aan de dresscode die in het teken stond van het motto Het is hier een beetje Maffie Ja. Daardoor leek het één grote maffioso-bende in de zaal. Praktisch iedereen was gekleed met een hoed of zonnebril.´´

 
Fred hoopt dat iedereen z´n ´maffia-spulletjes´ heeft bewaard.  ,,Doe uw zonnebril of hoed nog niet weg want die is komende zaterdag te gebruiken bij de Prinseninstallatie van Prins Krommediek en hofhouding. Ook de installatie staat namelijk in het teken van Nar Veure is een beetje Maffie Ja´´, besluit Fred Rackwitz namens Carnavalsgilde Nar Veure en de Evenementencommissie DFC.
 
*Bijgaand het affiche van de Prinseninstallatie en wat beelden van het Inblaasfestival van oktober.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com