Nar Veure is na voltooien Burght klaar voor Prinseninstallatie

20 november 2009 687x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure is na voltooien Burght klaar voor Prinseninstallatie

Morgen zaterdag 21 november vindt in de vanzelfsprekend weer speciaal aangeklede sportzaal van DFC de installatie van (de nieuwe?) Prins Krommediek plaats. De organisatie ligt zoals gebruikelijk in handen van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure.

Het roodwitte gilde is er helemaal klaar voor, stellen Fred Rackwitz en Bert Boogert in koor. ,,Na twee avonden opbouwen van de Nar Veure Burght en het versieren van de sportzaal kan het feest zaterdagavond volop beginnen. Vanzelfsprekend met ons inmiddels breed bekende motto Het is allemaal een beetje maffie ja´´
 
Fred Rackwitz hoopt dat iedereen z´n ´maffia-spulletjes´  na het Inblaasfestival van vorige maand heeft bewaard.  ,,Doe uw zonnebril of hoed nog niet weg want die is zaterdag te gebruiken bij de Prinseninstallatie van Prins Krommediek en hofhouding. ´´
 

*Bijgaand wat beelden van de constructie van de Nar Veure Burght en het affiche van de Feestelijke Installatie van Prins Krommediek waarop alle gegevens staan vermeld.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com