Kabouters wacht zaterdag na de training weer een extra vorstelijk onthaal

4 november 2009 663x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters wacht zaterdag na de training weer een extra vorstelijk onthaal

De Kabouters van DFC worden komende zaterdag na hun training weer extra vorstelijk onthaald in het clubgebouw.

,,Het is zaterdag weer de eerste zaterdag van een nieuwe maand. Dat betekent dat de kinderen een leuke verrassing kunnen verwachten van het befaamde DFC-duo De Jantjes´´, aldus een terecht enthousiaste coördinator Gert-jan van Es. Deze bijzondere uitvoering van De DFC Jantjes bestaat uit de clubcoryfeeën Jan Breet en Jan Schuurman.

Op de eerste zaterdag van oktober zorgden zij er voor dat de kleintjes na de speelse training weer de nodige energie binnenkregen. Dat jeugdige krachtvoedsel bestond onder meer uit diverse soorten limonade, chips en taartjes.
 
*Bijgaand wat foto´s van de smakelijke bijeenkomst van oktober gemaakt door Gert-jan van Es.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com