JEUGD: DFC E3 pakt kampioenschap na mooie 8-4 zege op concurrent

15 november 2009 982x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC E3 pakt kampioenschap na mooie 8-4 zege op concurrent

Door met 8-4 te winnen van rivaal Sliedrecht E14M grepen de E3-pupillen van DFC zaterdag het kampioenschap in hun klasse.

Leider Pieter van Kaam doet verslag: ,,Eindelijk was het zover voor de jongens. De grote dag was aangebroken. Voor de wedstrijd was de spanning van de meeste gezichten af te lezen. Sommige hadden zoals dat erbij hoort zelfs minder geslapen. De kanjers waren er hoe dan ook klaar voor.´´
 
,,We begonnen goed door al snel de 1-0 aan te tekenen. Maar ja de meiden van Sliedrecht hadden ook een paar goede rondlopen. Door onoplettendheden kwamen we zelfs achter met 1-2. Toen begon DFC E3 pas echt te vechten voor de bal en zodoende gingen we de kleedkamer in met een 5-3 voorsprong.´´
 
,,Na een goed gesprek met elkaar in de kleedkamer hebben we na rust onze laatste concurrent af weten te schudden door met mooie doelpunten een ruime en verdiende 8-4 overwinning neer te zetten . Het kampioenschap was binnen – het feest kon beginnen. Hulde voor het hele elftal. Ik ben trots op deze jongens dat ze met z´n allen deze geweldige prestatie hebben verricht.´´
 
De kampioenen van E3 zijn: Dimitri, Glenn, Rowan, Hamza, Taner, Ricardo, Rawesh, Rean, Auke, Jimi en Soufyan.
 
*ZIE ELDERS OP DE SITE OOK HET ONDERWERP  Drie DFC-teams kampioen*DFC D1M, DFC E3 en DFC F3´*Hulde!
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com