JEUGD (3): Pupillen DFC F2 spelen gelijk tegen hun ouders: 4-4

1 november 2009 1581x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Pupillen DFC F2 spelen gelijk tegen hun ouders: 4-4

Spelers van DFC F2 en hun ouders benutten de vrije zaterdag met een onderling partijtje.

Leider Gerrit de Man doet verslag: ,,De jongens van F2 hadden er veel zin in om te laten zien wat ze de afgelopen tijd geleerd hadden op de trainingen. Ook voor de ouders was dit een mooie gelegenheid om eens te zien dat er op het veld heel wat gedaan moet worden door de spelers. De wedstrijd verliep erg gelijkmatig op: van 1-1 tot een eindstand van 4-4. De mannen van F2 lieten de ouders flink lopen en zweten.´´

,,Er werd door de spelers van F2 erg goed gecombineerd en foutjes of niet opletten van de ouders werd door hun direct afgestraft met goede schoten op het doel. Gelukkig hadden de ouders in Anthony een goede sluitpost die menig schot stopte. De twee uitblinkers in het Ouders Team, de dames Marjolein en Astrid, scoorde beiden twee maal en redden zo de eer van hun team. Na het penalty\’s nemen was het lekker uitpuffen met koffie, en voor de Jonge mannen was er limonade en natuurlijk de verdiende patatjes. Kortom een super geslaagde ochtend, meldt Gerrit de Man tot slot.

Opstelling ouders : Gerrit de Man , Daan de Kloe, Hans IJben, Marjolein Jansen-Vermeulen , Astrid Driessen-Kooij, keeper: Anthony ( F2 ). Scheidsrechter : Irma de Man -Eland.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com