JEUGD (3): F3-pupillen vieren kampioenschap en zetten trainers onder de douche

21 november 2009 1539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): F3-pupillen vieren kampioenschap en zetten trainers onder de douche

Na een oefenwedstrijd tegen Oranje Wit F3, dat niet geheel onverwacht sterker bleek, vierde DFC F3 vandaag z´n kampioensfeestje.

Dat gebeurde met kinderchampagne, ballonnen, toeters, bekers en vooral veel enthousiasme. Vorige week was het kampioenschap al een feit, maar omdat dat gebeurde in een uitwedstrijd moest het feest worden uitgesteld naar vandaag.

Onze verslaggever Arjan Goedegebure: ,,De trainers werden na afloop traditioneel onder de douche gezet en konden tijdens de bekeruitreiking opdrogen.  Voor de kinderen was er patat en drinken, dat lieten ze zich wel smaken.´´

De F3-pupillen van DFC waren twee wedstrijden voor het einde van de competitie door een reeks wedstrijden zonder ook maar één verliespunt niet meer te achterhalen door de rest. Arjan: ,,Afgelopen wedstrijden is het team goed gegroeid en wordt er met veel enthousiasme gespeeld en getraind. Dat is alleen al te zien aan het erg hoge opkomstpercentage tijdens trainingen. Dit wordt gevoed door een hechte oudergroep. Met z’n allen is dit succes tot stand gebracht, proficiat!´´
 
,,Daarnaast dank aan de ballensponsor Dijke Bedrijfsbenodigdheden en Martin van Wijngaarden als bekersponsor. Voor de komende competitie is er alvast nieuws te melden: F3 zal in nieuwe shirts gestoken worden door ABC  Den Hartog Verhuizingen.´´
 
DFC F3 bestaat uit: Rowin, Jan, Nick, Noah, Naomi, Xander, Max, Luca en Joey. Op de bijgaande teamfoto ontbreken leiders Ronald en Danny.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com