JEUGD (3): Drie DFC-teams kampioen*DFC D1M, DFC E3 en DFC F3´*Hulde!

10 november 2009 1887x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Drie DFC-teams kampioen*DFC D1M, DFC E3 en DFC F3´*Hulde!

Drie jeugdteams van DFC zijn vandaag herstkampioen geworden: de meisjes van DFC D1M en de pupillen van DFC E3 en DFC F3. Alle kampioenen namens (jeugd)bestuur en website-redactie van harte gefeliciteerd met het schitterende resultaat. En natuurlijk ook de leiders en ouders die zonder meer hebben bijgedragen aan de successen.

*DFC D1M speelde thuis met 2-2 gelijk tegen concurrent Altena D2M. De kloof tussen beide teams bleef zodoende zeven punten. Aangezien beide nog twee duels voor de boeg hebben, werd DFC onbereikbaar voor de concurrentie.
 
*DFC E3 was met 8-4 te sterk voor rivaal Sliedrecht E14M. DFC vergrootte door die winst zijn voorsprong op Sliedrecht naar zeven punten. Ook in dit geval voldoende marge om zich kampioen te mogen noemen.
 
*DFC F3 won met 0-9 bij Alblasserdam F4. Een blije leider Arjan Goedegebure: ,,Het is gelukt. Dankzij een klinkende 9-0 overwinning op de nummer twee Alblasserdam is F3 winterkampioen! De volgende thuiswedstrijd (21 of 28 november) zal het kampioensfeestje gevierd worden in de kantine.  Dan volgen ook de foto’s en een uitgebreid verslag van het seizoen.´´
 
**Voor teamfoto´s van de drie kampioensteams zie de link Teamkeuze rechtsbovenaan de homepage. Via die link vindt u ook een overzicht van de wedstrijden die deze teams tot nu toe speelden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com