JEUGD (2): Kampioenschap voor DFC F2 heel dichtbij na 2-5 zege op Emma

17 november 2009 708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Kampioenschap voor DFC F2 heel dichtbij na 2-5 zege op Emma

De F2-pupillen van DFC kunnen komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Drechtstreek F6 in Papendrecht het kampioenschap binnenhalen door daar minimaal 1 punt te halen.

,,Dan is het team dat nog ongeslagen de competitie aanvoert met na Drechtstreek nog een wedstrijd voor de boeg niet meer in te halen´´, aldus leider Gerrit de Man.De competitie van de F2´s was niet alleen spannend maar ook rommelig. Twee teams, De Zwerver en OMC, trokken zich immers terug. Voor dit tweetal kwam Drechtstreek in de plaats.
 
Afgelopen zaterdag deed F2 goede zaken door thuis in een spannende wedstrijd concurrent SC Emma F2 met 2-5 te verslaan. ,,Dat was best een lastige wedstrijd´´, aldus Gerrit de Man. ,,We gingen de rust in met een 2-1 achterstand. Maar de jongens bleven als team sterk voetballen en hielden hun kopje erbij, en geloofde in elkaar. Dat resulteerde in een mooie en verdiende overwinning. Dat vond ook onze tegenstander Emma, die het team een pluim gaf voor het sportieve en goede voetbal wat we lieten zien.´´
 
Gerrit en collega-leider Daan de Kloe ronden af: ,,We gaan met z’n allen voor een ongeslagen status  in een toch sterk bezette competitie. We hopen zaterdag dan ook op veel publiek dat ons zal komen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 10.45 bij Drechtstreek. Na de laatste wedstrijd op 28 november thuis tegen Rijsoord F3 zullen we het hopelijk behaalde kampioenschap ook nog feestelijk afsluiten. Dat verdienen de mannen´´.
 
*Voor een actuele teamfoto zie de link Teamkeuze. ´Op deze foto ontbreekt helaas alleen onze goede spits Mohammed Amri´, aldus het leidersduo.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com