JEUGD (2): DFC F2 kampioen na grote 0-9 overwinning bij Drechtstreek F6

22 november 2009 1608x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC F2 kampioen na grote 0-9 overwinning bij Drechtstreek F6

Zaterdag was het zover. DFC F2 kon het kampioenschap binnenhalen mits minimaal een punt zou worden veroverd bij Drechtstreek F6 in Papendrecht. Het werd uiteindelijke een klinkklare 0-9 overwinning. De titel was binnen.

Leider Gerrit de Man doet trots uit de doeken: ,,Met veel meegekomen publiek om ons aan te moedigen startten we de wedstrijd. Helaas was Stijn ziek en kon dus niet meespelen. Rowan nam zijn plek in. We begonnen goed en sloten de eerste helft af met een 0-3 voorsprong.´´

,,Joost stond de tweede helft in het doel en Anthony ging voetballen. De mannen speelden een goede wedstrijd met mooie combinaties en al snel liepen we uit naar 0-6. Het spandoek en de champagne konden alvast uit de auto worden gepakt – het kon niet meer mis gaan. Aan het eind van de wedstrijd stond het 0-9.´´
 
,,Na het laatste fluitsignaal kwam de ontlading bij zowel spelers als leiders. De flessen champagne werden vast ontkurkt en de medailles uitgereikt aan de spelers. Ook de penalty’s werden er nog even strak ingeschoten door iedereen. Na afloop mocht de tegenstander mee drinken wat erg werd gewaardeerd.´´
 
Het drietal succesvolle leiders (behalve Gerrit de Man Daan de Kloe en Hans IJben): ,,Alle supporters en ouders bedankt voor jullie ondersteuning, jullie waren het hele seizoen geweldig. Volgende week zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd thuis bij DFC tegen Rijsoord. Dan vieren we met z’n allen nog even het kampioenschap na met patatjes en nog wat champagne.´´
 
 Alle ouders / begeleiders worden dan ook namens DFC onthaald op koffie of thee en zullen de leiders Gerrit en Daan nog even het seizoen nabespreken met alle aanwezigen. Een super resultaat in een toch sterk bezette competitie. De cijfers spreken voor zich: 7 wedstrijden, 21 punten,  43 doelpunten voor en 5 tegen.
 
Het leiderstrio tot slot: ,,Mannen dit was een super seizoen. Met goed voetbal en zeer sportief gedrag in en om het veld kregen we veel respect en complimenten van onze tegenstanders. We hopen de volgende competitie weer zo goed te mogen spelen. Het was voor ons als leiders/trainers erg leuk om jullie te trainen en te begeleiden. We hebben erg genoten van jullie vertoonde spel op het veld. Ik hoop, en denk dat de ouders en toeschouwers dit ook hebben gedaan´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com