JEUGD (2): DFC E3 schakelt concurrent uit en kan zaterdag herfsttitel pakken

8 november 2009 715x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC E3 schakelt concurrent uit en kan zaterdag herfsttitel pakken

De E3-pupillen van DFFC kunnen komende zaterdag al herfstkampioen worden indien ze winnen van de enig overgebleven concurrent, Sliedrecht E14M. Vandaag legden de E´s al een stevig fundament onder die mogelijke titel door De Alblas E5 met 3-2 te kloppen.

Pieter van Kaam doet verslag: ,,We hebben vanmorgen een belangrijke concurrent uitgeschakeld. Uit hadden we  met E-3 maar net met 1-2 gewonnen van De Alblas. Vandaag speelden we thuis. Bij aanvang hadden we nog 4 punten voorsprong, dus er waren veel gespannen gezichten.´´
 
,,Door twee mooie doelpunten van Rean en Taner gingen we rusten met 2-1. Net voor rust werd er gescoord door De Alblas. De spanning was te snijden. In het begin van de tweede helft werd het 3-1 na een mooie solo van Hamsa. Na vele doelpogingen die we helaas misten, werd het nog spannend toen De Alblas 3-2 maakte.´´
 
Pieter tot slot: ,,We hebben met zijn allen hard gewerkt tot de laatste minuut waarna het verlossende fluitje kwam. Zodoende hebben we nog één concurrent over en daar spelen we aanstaande zaterdag tegen: Sliedrecht. We hebben 4 punten voorsprong. Bij winst wordt E-3 dus herfstkampioen.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com