JEUGD (1): Meisjes D1 wilden het eerst niet geloven maar zijn echt kampioen!

17 november 2009 746x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Meisjes D1 wilden het eerst niet geloven maar zijn echt kampioen!

 DFC D1M speelde zaterdag thuis met 2-2 gelijk tegen concurrent Altena D2M. De roodwitte meisjes mochten zich door dit resultaat kampioen noemen. De kloof tussen beide teams bleef immers zeven punten. Aangezien beide nog twee duels voor de boeg hebben, werd DFC onbereikbaar voor de concurrentie.

De leiders Cees en Kirsten van het kampioensteam doen verslag: ,,De meiden waren zaterdag natuurlijk behoorlijk zenuwachtig. Altena was deze keer ook een stuk sterker dan bij de uitwedstrijd. Aardig wat kansen over en weer maar tot een doelpunt wilde het niet komen. Heel ongebruikelijk gingen we met 0-0 de rust in.´´
 
,,Ook in de tweede helft waren er aan bei de kanten kansen. Yoella speelde vanuit een corner de bal zo hard voor de goal dat deze door een eigen speelster van Altena over de lijn werd gewerkt: 1-0! Altena liet het daar niet bij zitten en kwam al snel op gelijke hoogte: 1-1. Tien minuten voor het eind van de wedstrijd viel de bal tussen twee verdedigers. Lonneke wist de bal hard te raken en schoot in de verre hoek de 2-1 binnen . YES! Maar Altena gaf zich niet gewonnen en wist opnieuw te scoren: 2-2. ´´.
 
,, Na het eindsignaal waren de meiden een beetje aangeslagen. Ze hadden nog niet door dat 1 punt voldoende was. Maar toen ze dit eenmaal door hadden kon het feest beginnen. De meegebrachte champagne werd ontkurkt en bloemen en de bekers werden uitgedeeld. Emmy-Lou, Samantha, Minou, Danique, Emily, Yoella, Kelsey, Janneke, Lonneke, Amber en Michelle: Gefeliciteerd met het kampioenschap. ´´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com