DFC3 wint knap bij Hardinxveld5 (3-4)*Wedstrijd DFC2 afgelast

7 november 2009 685x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 wint knap bij Hardinxveld5 (3-4)*Wedstrijd DFC2 afgelast

Update – DFC3 behaalde vanmiddag een fraaie 3-4 zege op Hardinxveld5. Conan Wilhelmuns over de fel bevochten maar verdiende overwinning:,,Hardinxveld 5 is een ervaren ploeg met twee oud-spelers van ASWH 1 op het middenveld. Een oud team gemiddelde leeftijd van 36 maar met heel veel ervaring. De eerste twintig minuten werden we dan ook behoorlijk zoek gespeeld wat resulteerde in een 3-1 achterstand. ´´

Na twintig minuten was het Conan Wilhelmus die op aangeven van Mario Ghidini alleen op de keeper afging. Na het omspelen van de doelman werd Conan lelijk ten val gebracht buiten de zestien, wat de keeper een terechte rode kaart opleverde. De vrije trap werd knap benut door Deniz Ozturk: 3-2. Dat was ook gelijk de ruststand.
 
Conan vervolgt: ,,De tweede helft tegen tien man wist DFC te domineren en de winst naar zich toe te trekken door twee treffers van Deniz (foto-inzet).  Uitblinkers waren Tomas Nuijten, Danny Kamp, Deniz Ozturk en keeper Melvin Jongeneel. Zij droegen met hun optredens flink bij aan de zwaarbevochten verdiende overwinning tegen een ploeg die thuis nog ongeslagen was en alles met dikke cijfers had gewonnen.´´
 
*De wedstrijd DFC2 tegen Dubbeldam2 werd vanmiddag afgelast. Ook DFC5 zag z´n duel geschrapt. Het vierde ging met 2-0 onderuit bij Pelikaan8.
 
*Uitslagen Res.3de klas vandaag: DFC2 – Dubbeldam2 afg., Wieldrecht3 – Groote Lindt3 2-2, EBOH2 – Papendrecht2 5-2, Heerjansdam4 – Alblasserdam2 afg., Pelikaan4 – Oranje Wit4 afg., De Zwerver3 – VVGZ4 1-4.
*Stand: VVGZ4 8-22, Alblasserdam2 7-19***, DFC2 8-15, Dubbeldam2 8-15, EBOH2 9-15, De Zwerver3 9-13, Wieldrecht3 9-13, Heerjansdam4  8-10, Pelikaan4 8-10, Groote Lindt3 9-7, Oranje Wit4 8-6, Papendrecht2 9-0. (***Alblasserdam 2 pt in mindering).
 
**Voor een overzicht van alle DFC-uitslagen van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com