DFC2 vergeet in Kinderdijk door off-day te profiteren van verlies koploper

28 november 2009 775x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 vergeet in Kinderdijk door off-day te profiteren van verlies koploper

Een off-day noemde coach Johan Mol het optreden van zijn DFC2 vanmiddag bij De Zwerver3 in Kinderdijk. Zijn ploeg verloor met 4-1 en miste zodoende de kans dichter bij de leiders te komen. Koploper VVGZ4 van de reserve derde klas verloor immers met 3-2 bij Wieldrecht3.

Mol sprak na afloop van een instellingsprobleem. ,,Het heilige vuur ontbrak. Kennelijk hadden de meeste op een afgelasting gerekend. Zo meldden Danny Peters en Robbie Korn zich af en dat werkt nu eenmaal door op anderen´´. Het harde kunstgrasveld van De Zwerver vergde bovendien een speciaal schoeisel en dat hadden de meeste roodwitte spelers niet meegenomen.
 
Het Tweede keek al na tien minuten tegen een achterstand aan. ,,Toen Sadik Karasahin (foto-inzet) in de 20ste minuut de gelijkmaker aantekende, dachten we op de bank dat iedereen nu wel wakker zou zijn. Het bleef evenwel constant fout gaan in de omschakeling. Er werden bij balverlies gewoon geen extra meters gelopen om weer achter de bal te komen.´´
 
Dat leidde ertoe dat De Zwerver met z´n beweeglijke spitsen nog voor rust op 3-1 kwam. Na rust probeerde DFC met wat opzettingen het tij te keren. In de 48ste minuut sloeg De Zwerver evenwel opnieuw toe: 4-1. ,,En toen was het over hoewel ik moet zeggen dat we het qua kansenverhouding helemaal niet slecht hebben gedaan. Maar ja, een instellingsprobleem´´, aldus de zwaar teleurgestelde verliezende coach.
 
Opstelling DFC2: Melvin Jongeneel, Danny Haksteen (46m Willem Opmeer), Aike Janssen (46m Aaron Perez Maria), Michael Nieboer (50m Kevin Verstegen), Dennis Raaymakers, Martijn van der Waal, Ruben Schot, Stephan van Beusekom, Erik Bouwens, Sadik Karasahin, Coskun Altintas. Kanttekening: Erik Bouwens speelde na rust op de plek van Aike Janssen.
 
*In de Reserve 3de klas ging vanmiddag verder alleen nog Wieldrecht3 – VVGZ4  (3-2) door. De overige duels werden afgelast.
Stand na vandaag: VVGZ4 10-25, Alblasserdam2 8-19*, Wieldrecht3 11-19, Dubbeldam2 9-18, DFC2 10-18, EBOH2 10-18, De Zwerver3 11-16, Pelikaan4 9-13, Heerjansdam4  9-10, Groote Lindt3 10-7, Oranje Wit4 9-6, Papendrecht2 10-0. (*Alblasserdam 2 pt in mindering).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com