DFC2 (1): Moeizame zege Tweede in stadsderby tegen Oranje Wit4 (2-1)

14 november 2009 1803x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (1): Moeizame zege Tweede in stadsderby tegen Oranje Wit4 (2-1)

DFC2 handhaafde zich vanmiddag in de top van de reserve derde klas door thuis de stadsderby tegen Oranje Wit 4 met 2-1 te winnen. De eindstand stond reeds bij rust op het bord.

DFC startte overweldigend. Al na tien minuten kopte Sadik Karasahin fraai een voorzet op maat van Danny Haksteen binnen: 1-0. Door die vroege voorsprong liet DFC zich ietwat in slaap sussen. Oranje Wit profiteerde daarvan en zette enkele keren druk op het doel van Danny Peters. Die behoedde zijn team voor verder onheil.
 
Halverwege het eerste bedrijf was het opnieuw Sadik Karasahin die zich trefzeker toonde. Deze keer kopte hij een gave vrije trap van Robbie Korn diagonaal en onhoudbaar binnen: 2-0. Het duel bleek beslist doch DFC handelde daarna wat te frivool. Oranje Wit profiteerde tien minuten voor rust: 2-1.
 
De tweede helft was van minder kaliber. DFC wilde wel, maar kon niet – Oranje Wit kampte met hetzelfde euvel. Bovendien liet DFC de nodige kansen liggen. De ploeg van de coaches Johan Mol en Ronald van Pelt mocht keeper Danny Peters dankbaar zijn dat die weer in sterke vorm stak. Daardoor bleef het bij 2-1.
 
Bij DFC2 stond zestig minuten lang Aike Janssen laatste man. Hij is herstellende van een blessure. Het was zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Ook Dennis Raaymakers was van de partij. Zijn schorsing zat er op. (Verslag FvD)
 
Opstelling DFC2: Danny Peters, Danny Haksteen, Aike Janssen (60m Kadir Yilmaz), Michael Nieboer, Dennis Raaymakers (75m Kusay Pekince) , Thomas van Brakel (40m Coskun Altintas), Ruben Schot, Stephan van Beusekom, Robbie Korn, Sadik Karasahin, Erik Bouwens.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com