DFC boekt in oefenduel regelmatige zege op SC Emma (zat): 4-0

16 november 2009 688x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC boekt in oefenduel regelmatige zege op SC Emma (zat): 4-0

DFC boekte dinsdagavond thuis een regelmatige 4-0 overwinning op het eerste zaterdagteam van SC Emma. Bij de rust van het oefenduel leidde DFC al met 2-0.

Het treffen kende een rommelig begin waarin de betere kansen voor de bezoekende vierdeklasser waren. Toen DFC, dat een klas hoger acteert dan de stadgenoten, eenmaal op stoom kwam was het snel gedaan met de tegenstand van SC Emma. Oguz Sener noteerde na 25 minuten op aangeven van Davut Sahan 1-0. Vlak voor de pauze rondde Marvin Hooplot een solo weer knap en zuiver af: 2-0.
 
Na de hervatting brachten beide ploegen hun diverse wisselspelers binnen te lijnen. DFC bleef de dominerende partij. Oguz Sener zorgde na voorbereidend werk van Dennis Raaymakers na een klein kwartier voor 3-0. Tien minuten later bepaalde Maarten Zilverschoon (foto-inzet) met een intikkertje de eindstand op 4-0.
 
In het door Joop Hartman geleide duel liep Davut Sahan zo´n tien minuten voor de pauze een bloedneus op na een ongelukkige botsing met een tegenstander. De onlangs aan een ernstige neusblessure geopereerde Davut kreeg even de schrik van de herhaling en liet zich vervangen door Ibo Karasahin. Later bleek de kwetsuur gelukkig mee te vallen. (Verslag Fred van Dongen)
 
Basis DFC: Mehmet Tokul, Michel Schwarz, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Louisiano Trinidad, Robin Ramesar, Hikmet Uysal, Merijn van Groesen, Oguz Sener, Davut Sahan, Marvin Hooplot. Wisselspelers met name na rust: Melvin Jongeneel (doel), Ibo Karasahin, Aike Janssen, Maarten Zilverschoon en Dennis Raaymakers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com