ALV (2): Spelden voor Arie Hoornweg, Hans van den Reydt en Arend de Kok

30 november 2009 1731x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (2): Spelden voor Arie Hoornweg, Hans van den Reydt en Arend de Kok

De ledenvergadering van maandagavond ging vanzelfsprekend ook gepaard met een lichte ´lintjesregen´. Drie actieve leden zagen hun inzet voor DFC beloond met een onderscheiding.

Een Zilveren Speld van Verdienste was er voor Arie Hoornweg en Hans van den Reydt. Oud-gediende Arend de Kok ontving een speld vanwege het 40-jarig lidmaatschap. De onderscheidingen werden uitgereikt c.q. opgespeld door DFC´s co-voorzitter Henk Nieboer.

Arie Hoornweg is al sinds vele jaren wedstrijdsecretaris. Hij is de man met de meeste uren op een zaterdag, aldus Nieboer. Arie verschijnt reeds ´s morgens vroeg op de accommodatie voor de nodige telefonische en administratieve handelingen en vertrekt ´s avonds ongeveer als laatste. Ook ontvangt hij de leiders van bezoekende clubs en is hij verantwoordelijk voor de wedstrijdformulieren. Als oud-scheidsrechter was Arie enkele jaren geleden onderscheiden door de KNVB maar tot een cluberkenning was het nog niet gekomen.

Hans van den Reydt heeft in diverse commissies gezeten. Momenteel is hij lid van de kascontrolecommissie. Ook fluit hij op zaterdag als clubscheidsrechter wedstrijden van lagere teams. Recentelijk had hij veel constructieve bemoeienis met de nieuwe clubstatuten.

Arend de Kok zat vele jaren in diverse (jeugd)commissies. Sinds midden jaren negentig van de vorige eeuw tot vorig jaar was hij ook betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse DFC Toernooi dat doorgaans in de maand augustus werd gehouden.

Co-voorzitter Henk Nieboer roemde aller inzet voor de club die zonder vrijwilligers van dit kaliber in zwaar bestuurlijk weer zou zijn beland.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com