ALV (1): Bestuur DFC wil de club weer verder op de kaart zetten

30 november 2009 1265x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (1): Bestuur DFC wil de club weer verder op de kaart zetten

Door Fred van Dongen

Zo´n veertig stemgerechtigde leden onder wie beschermheer Wim Verzijl woonden maandagavond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van DFC bij.

In zijn openingswoord merkte co-voorzitter Ger Hüsen op dat ´we geen simpele vierdeklasser meer zijn maar een gerespecteerde derdeklasser´. ,,En daar moet je als club in meegroeien´´. Dat betekent onder meer dat de accommodatie verder is opgeknapt en er weer bij thuiswedstrijden een programmablaadje met opstellingen wordt verspreid.

,,DFC moet weer op de kaart komen´, aldus Hüsen. Daarbij rekent hij op medewerking en constructieve instelling van de vele vrijwilligers. ,,Veel mensen werken daar vrijwillig met de nodige inzet aan mee. In alle commissies en geledingen. Alles wat die mensen doen voor de club is geweldig. Wij als bestuur vinden dat fijn en rekenen er op dat jullie dat vooral blijven doen´´.

Zeer in z´n nopjes toonde de co-voorzitter zich ook met de nieuwe hoofdsponsor, de Van Adrichem Groep uit Sliedrecht. ´Dat is toch maar mooi een opsteker in deze crisistijd´.

Penningmeester Martin van Eijk kon meedelen dat het jubileumjaar 2008/2009 kon worden afgesloten met een licht positief saldo van ongeveer 1800 euro.

In het voorbije verenigingsjaar overleden verscheidene leden. René Koster, Jan van der Linden, Imro Hooplot, Jan Versteeg, Jan Advocaat, Henny Sindorf, Huib van Koeveringe en Ruud van Dalen werden tijdens de vergadering herdacht met een minuut stilte. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com