Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C: Groote Lindt wint inhaalduel tegen WNC verrassend met 2-1
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C: Groote Lindt wint inhaalduel tegen WNC verrassend met 2-1

21 november 2009 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C: Groote Lindt wint inhaalduel tegen WNC verrassend met 2-1

In de derde klasse C van het zaterdagvoetbal werd vanmiddag één inhaalwedstrijd ingehaald. Groote Lindt won thuis verrassend en knap van de grote titelfavoriet WNC met 2-1. Alle teams hebben nu tien wedstrijden gespeeld.

Door het verlies van de Waardenburgers versterkten Drechtstreek en Pelikaan hun positie als eerste en tweede op de ranglijst.  Groote Lindt, dat de laatste weken bezig is aan een opmerkelijke revival, nestelde zich met de zege naast Drechtstreek en Pelikaan op de eerste plaats in de stand van de tweede periode. Komende zaterdag is het Groote Lindt – DFC.
 
Stand na vandaag: Drechtstreek 10-22, Pelikaan 10-21, WNC 10-19, De Alblas 10-17, DFC 10-16, Streefkerk 10-15, Groote Lindt 10-14, Tricht 10-14, Ameide 10-13, MVV´58 10-12, Dubbeldam 10-7, VVAC 10-4. 
Stand 2de periode: Pelikaan 2-6, Drechtstreek 2-6, Groote Lindt 2-6, Ameide 2-3, Tricht 2-3, DFC 2-3, Streefkerk 2-3, MVV´58 2-3, WNC 2-1*, De Alblas 2-1, Dubbeldam 2-0, VVAC 2-0. =*Winnaar 1ste periode.
Programma zaterdag 28 november: Drechtstreek – MVV´58, Groote Lindt – DFC, Streefkerk – Pelikaan, Tricht – VVAC, Ameide – WNC en De Alblas – Dubbeldam.
 
*In de reserve derde klas ging de topper tussen koploper VVGZ4 en Alblasserdam2 opnieuw niet door. Nu werd het duel afgelast. In de andere inhaalwedstrijd ging Groote Lindt3 vandaag thuis met 2-3 onderuit tegen EBOH2. Het Tweede van DFC kwam vandaag niet in actie.
 
Stand na vandaag: VVGZ4 9-25, Alblasserdam2 8-19***, DFC2 9-18, Dubbeldam2 9-18, EBOH2 10-18, Wieldrecht3 10-16, Pelikaan4 9-13, De Zwerver3 10-13, Heerjansdam4  9-10, Groote Lindt3 10-7, Oranje Wit4 9-6, Papendrecht2 10-0. (***Alblasserdam 2 pt in mindering).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com