3C (4): Trainer Paul Koster vooral complimenteus over zijn achterste linie

7 november 2009 756x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): Trainer Paul Koster vooral complimenteus over zijn achterste linie

Het belangrijkste is dat de drie punten binnen zijn, oordeelde DFC-trainer Paul Koster na afloop . ,,Het was een van onze mindere wedstrijden. Maar die wisten we toch te winnen. Dat is positief. Als team stonden we er toch weer mooi met z´n allen.´´

Complimenten had Koster (´Ik moet soms ook weer niet te kritisch zijn´) vooral voor zijn achterste linie. ,,Die was vandaag goed en vooral goed georganiseerd.´´
 
Twee spelers verdienen extra waardering. Keeper Mehmet Tokul omdat die nog niet geheel fit is na een enkele weken geleden tegen Dubbeldam opgelopen blessure, maar vandaag toch volop aan de bak moest. Reserve-keeper Danny Peters had zich zaterdagmorgen namelijk ziek afgemeld.
 
En Davut Sahan, die begin dit seizoen gedwongen aan de kant moest blijven wegens een neusoperatie als nawee van een vorig seizoen opgedane blessure. Davut begon vandaag grieperig maar gemotiveerd en moest zich na een uur laten vervangen door Oguz Sener. ,,Davut heeft het de afgelopen weken heel goed gedaan, op de trainingen en als invaller´´.  De jonge roodwitte nr.10 leverde vandaag weer een belangrijke bijdrage aan de triomf door halverwege het eerste bedrijf op fraaie en beheerste wijze de belangrijke gelijkmaker aan te tekenen.
 
Michel Schwarz die als rechter vleugelverdediger aantrad bij MVV, moest een kwartier voor tijd geblesseerd naar de kant. Koster verwacht dat hij volgende week weer present is. Ook Marcel van Nes kan dan in de basis. In de 93ste minuut kreeg hij voor de tweede keer geel en dat betekende rood. Marcels gele staat was echter nog blanco.
 
Paul Koster verheugt zich nu al op de confrontatie zaterdag thuis tegen Drechtstreek, de nieuwe koploper in de derde klasse C. DFC toonde eerder dit seizoen al aan juist z´n betere duels te spelen tegen de ploegen uit het hogere segment. Drechtstreek is bij deze gewaarschuwd. (Tekst FvD)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com