3C (4): Pupil van de Week beleeft fijne middag ondanks nederlaag

14 november 2009 1544x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): Pupil van de Week beleeft fijne middag ondanks nederlaag

Nils de Kloe was vanmiddag Pupil van de Week bij de semi-derby DFC – Drechtstreek. Nils, die op 21 november 8 jaar wordt, speelt al vanaf de kabouters bij DFC. Hij voetbalt dit najaar in DFC F2, het pupillenteam van leider Gerrit de Man.

´s Morgens had Nils met dit team met 2-5 gewonnen bij SC Emma F2. Voor DFC1 verliep de wedstrijd wat minder gunstig.

Voorafgaand was Nils vanzelfsprekend van harte welkom in de commissiekamer bij de spelerslunch / voorbespreking. Na de wedstrijd kreeg hij uit handen van DFC´s vaste waarde in de defensie, Mark Jongeneel, het gebruikelijke DFC-vaantje aangeboden. En natuurlijk de wedstrijdbal, voorzien van de handtekeningen van alle DFC-spelers. Ondanks de nederlaag van het eerste kon de Pupil evenals zijn vader en moeder terugblikken op een geslaagde middag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com