3C (3): Trainer Paul Koster: We hebben gewoon niet goed gespeeld

14 november 2009 680x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Trainer Paul Koster: We hebben gewoon niet goed gespeeld

Door Fred van Dongen

Teleurgesteld verliet trainer Paul Koster na het laatste fluitsignaal de dug-out. Teleurgesteld vooral in de instelling van zijn eigen manschappen.

,,We hebben verdiend verloren. Op alle fronten kwamen we tekort. Drechtstreek heeft meer kwaliteit in huis. Natuurlijk, we misten twee middenvelders (Robin Ramesar en Merijn van Groesen -Fvd) maar daar mag het niet van afhangen. We hebben gewoon niet goed gespeeld´´.

Koster nam vooral de instelling van zijn ploeg op de hak. ,,Kennelijk gingen ze er van uit dat we tegen hoog geplaatste ploegen altijd goed spelen. Maar je moet gewoon overal hard voor werken. En dat heb ik totaal niet gezien. Kennelijk vonden spelers vandaag andere dingen belangrijker. Maar nogmaals, als je ergens wil komen of blijven dan zal je daar hard voor moeten werken´´, aldus de trainer. Met het laatste doelde hij op de overigens fraaie positie in het linkerrijtje die DFC zich in de voorgaande negen competitieduels wist te verwerven.

,,Als je meer wilt moet je gewoon ook meer, extra geven. Ik miste vanmiddag strijd, beleving, agressie. Hoe hard de wind ook was, succes komt echt niet aanwaaien. Neem bijvoorbeeld de tweede bal. Je moet gewoon strijd leveren om die te winnen. Maar al die duels werden door Drechtstreek gewonnen´´, zo typeerde Koster treffend waarom DFC gedurende heel de wedstrijd steeds de onderliggende partij was.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com