3C (1): DFC klopt MVV´58 in raar duel met 1-2*Drechtstreek weer koploper

5 november 2009 2333x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): DFC klopt MVV´58 in raar duel met 1-2*Drechtstreek weer koploper

Update – In de derde klasse C van het zaterdagvoetbal herstelde DFC zich vanmiddag van het verlies van vorige week bij Tricht. In het Gelderse Meteren werd MVV´58 in een vreemde wedstrijd met 1-2 verslagen na een 1-1 ruststand.

De DFC-goals kwamen op naam van Davut Sahan en Maarten Zilverschoon. De formatie van trainer Paul Koster maakte het zichzelf in de slotfase knap lastig door te verzuimen de alles beslissende derde treffer tegen het MVV-net te drukken ondanks tal van mogelijkheden.
 
Het was de tweede thuisnederlaag van MVV in achttien maanden nadat vorige maand op eigen veld met 0-5 was verloren van streekgenoot WNC. Bovendien was het de vierde nederlaag op rij van de ploeg uit Meteren. Dat bleek vanmiddag een her en der niet makkelijk te verteren gegeven.
 
De koploper in 3C, WNC, zag zijn duel bij Groote Lindt afgelastde wedstrijd wordt zaterdag 21 november ingehaald. Drechtstreek kon zodoende de leiding weer overnemen door thuis Dubbeldam met 2-1 te verslaan. DFC bleef gedeeld vierde in de stand. De duels van vanmiddag vormden de openingsronde van de tweede periode. (Tekst FvD)
 
Uitslagen vandaag: Drechtstreek – Dubbeldam 2-1, Groote Lindt – WNC afg., MVV´58 – DFC 1-2, Streefkerk –Tricht 2-3, Ameide – VVAC 2-0 en De Alblas – Pelikaan 1-3.
 
Stand: Drechtstreek 9-19, WNC 8-18*, Pelikaan 9-18, De Alblas 9-16, DFC 9-16, Tricht 9-14, Ameide 9-13, Streefkerk 9-12, MVV´58 9-9, Groote Lindt 8-8, Dubbeldam 9-7, VVAC 9-4. ===*Winnaar 1ste periode
 
Programma zaterdag 14 november: DFC – Drechtstreek (14.30 u), Dubbeldam – Groote Lindt, MVV´58 – Tricht, VVAC – Streefkerk, WNC – De Alblas, Pelikaan – Ameide.
Zaterdag 21 november: Groote Lindt – WNC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com