Weer enkele nieuwe DFC-teamfoto´s toegevoegd aan de rubriek Teamkeuze

1 oktober 2009 2349x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weer enkele nieuwe DFC-teamfoto´s toegevoegd aan de rubriek Teamkeuze

UPDATE3 – Actuele teamfoto´s van de DFC-teams die dit seizoen aan de diverse competities deelnemen, zijn te vinden onder de link Teamkeuze rechts bovenaan deze site.

Vandaag zijn verse foto´s van de meisjesteams DFC MC1 en DFC D1M , en van de E2-pupillen aan dit overzicht toegevoegd. Eerder konden we al actuele foto´s plaatsen van alle seniorenteams van DFC en van de jeugdteams DFC A1, C1 en diverse pupillenteams.
 
Staat van jouw jeugdteam nog geen actuele foto onder de link Teamkeuze? Vraag dan je leider(s) komend weekend een teamfoto te (laten) maken en die te mailen naar website-eindredacteur Fred van Dongen: fre.do@inter.nl.net
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com