QUIZ (2): Don Fredo zag en fotografeerde wedstrijd Sant Andreu tegen Gavá

16 oktober 2009 740x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor QUIZ (2): Don Fredo zag en fotografeerde wedstrijd Sant Andreu tegen Gavá

De wedstrijd waarvan de foto´s bij de Prijsvraag stonden, ging tussen Sant Andreu en Gavá. Een halve stadsderby want Gavá ligt zon 20 km van Sant Andreu. Voorafgaand werd het clublied van San Andreu gespeeld en gezongen. In een moderne toonzetting zowel qua muziek als tekst. Alles vanzelfsprekend in het Catalaans. Ideetje voor DFC ook?

De thuisclub won met 2-0 en terecht. Het duel op schitterend kunstgras speelde zich onder een felle zon bij tegen de 30 graden af in een hoog tempo en kon kwalitatief worden vergeleken met de top van onze eerste divisie (Jupiler). Het arbitrale trio kwam uit Valencia en leidde voortreffelijk.
 
De site-bezoekers die tijdig per e-mail wisten mee te delen dat Don Fredo bij Sant Andreu op bezoek was geweest zijn in willekeurige volgorde: Patrick Verhey, Peter Geijp, Melvin Jongeneel, Koen van Torenburg, Ronald van Pelt, Paul Koster, Marco van Woerkom, Nick Stam, Marvin Hooplot, Arno van Wijnen, Cees van Woerkom, Erik Vos en Davey Bommel.
 
Zij doen zoals vermeld in de aankondiging, mee aan de loting om drie Sant Andreu gelieerde prijzen. Die wordt de komende dagen verricht door onze sympathieke Aron. De uitslag van de loting wordt begin volgende week op de DFC-site bekend gemaakt.
 
De volgende aflevering van Welke Club Speelt In Dit Stadion komt uit Portugal. Bereid je vast voor.
 
*Zie ook Freds blog op Hyves: http://don-fredo.hyves.nl/
 
*Site-adres San Andreu:www.uesantandreu.cat/index.php 
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com