Nieuw tenue voor F2-pupillen DFC dankzij sponsor Peter Leenheer

4 oktober 2009 1567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw tenue voor F2-pupillen DFC dankzij sponsor Peter Leenheer

De F2-pupillen van DFC hebben sinds zaterdag een gloednieuw en bijzonder tenue. Leider / trainer Gerrit de Man legt uit: ,,Zaterdag was het zover, de uitreiking van onze nieuwe tenues. Helaas had onze tegenstander OMC zich teruggetrokken uit de competitie zodat we onze kwaliteiten niet aan onze sponsor konden tonen in de nieuwe shirts .´´

,,Onze sponsor is Peter Leenheer met zijn bedrijf  Leenheer SAP Solutions. Hij is mijn buurman en geen onbekende voor DFC. Zelf speelt hij in het elftal van Oud DFC en is ook een verdienstelijk lid van de tafeltennisafdeling  van DFC. Het is natuurlijk ontzettend leuk om reclame te maken voor iemand die DFC een warm hart toedraagt´´, vervolgt Gerrit.
 
,,Wij vinden het super dat hij met de sponsoring van onder meer  tenues en coach-jassen voor F2, de jeugd van DFC goed voor de dag laat komen bij al onze tegenstanders. Het is ontzettend mooie reclame voor zowel DFC als Peter om met zo’n super outfit op het veld te verschijnen, en dan natuurlijk ook een partijtje goed voetbal te laten zien. Tenslotte is de jeugd ook de toekomst voor DFC, en daar moeten we goed voor zorgen´´.
 
Gerrit de Man tot slot: ,,Peter, heel F2 wil jou hierbij nogmaals bedanken voor alles. We zullen het seizoen alles doen om dit  te kunnen bekronen met het kampioenschap´´.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com