JEUGDNIEUWS (2): Sponsor voor DFC C1*Mail uw verslag naar Ton Vos

19 oktober 2009 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDNIEUWS (2): Sponsor voor DFC C1*Mail uw verslag naar Ton Vos

Verslagen van de jeugdelftallen van DFC, met uitzondering van DFC A1, kunnen dus worden gemaild naar jeugdbestuurslid Ton Vos. Zijn e-mailadres is am_vos@hotmail.com Bedoeling is dat Ton de aangeleverde verslagen samenbundelt en die geredigeerd en al aanlevert in de loop van maandag aan de eindredactie van de website.

Die zorgt voor verdere plaatsing. Voor algemene jeugdzaken, zoals bijvoorbeeld een nieuwe sponsor voor een jeugdteam, kunnen wel rechtstreeks worden aangeleverd aan website-eindredacteur Fred van Dongen.

*Sponsor DFC C1 – DFC C1, dat knap gelijkspeelde bij IFC C2 (2-2) is inclusief begeleiding in het nieuw gestoken door Wim Bakker, oom van keeper Bob Hokke. Wim is eigenaar van Bunkeronderneming Bakker, dat aan de Valsterweg in Dordrecht is gevestigd. Het bedrijf heeft een olietanker die andere
(zee)schepen) voorziet van stookolie. Hij vaart de meeste tijd in de haven van Antwerpen. Je kan het vergelijken met een tankstation op water, aldus leider Bert Huijbens.
 
*Voor de uitslagen van alle DFC-jeugdteams zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com