JEUGDNIEUWS (1): Monsterzege DFC C2: 11-0*Foto´s DFC E1

19 oktober 2009 2441x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDNIEUWS (1): Monsterzege DFC C2: 11-0*Foto´s DFC E1

Verslagen van de jeugdelftallen van DFC, met uitzondering van DFC A1, kunnen zoals bekend sinds kort worden gemaild naar jeugdbestuurslid Ton Vos. Zijn e-mailadres is am_vos@hotmail.com

Vandaag de eerste oogst met een verslag van de monsterzege van DFC C2 op VVGZ C4 en wat wedstrijdbeelden uit de wedstrijd DFC 2 tegen Dubbeldam E2 die door de gasten met 1-2 werd gewonnen. En een sponsornieuwtje rond DFC C1. Inmiddels staat onder de link Teamkeuze ook een kersverse teamfoto van DFC E1.
 
*DFC C2 – VVGZ C4 11-0 – Nadat wij de twee voorgaande wedstrijden dik verloren hadden –  het grootste deel van onze jongens is nog D-pupil – gingen we er weer met frisse moed tegenaan, melden de leiders John en Marcel. ,,We gingen gelijk vol op de aanval, met een aantal prima combinaties waarop de laatste tijd flink wordt getraind. In no time stond het 3-0 voor ons om vervolgens met 5-0 de rust in te gaan.´´
 
Nadat Nick Balder in de 2e helft 2 keer het net had geraakt,werd hij moe maar voldaan gewisseld door Lisanne, die in de vroege morgen al een wedstrijd bij de meisjes er op had zitten. Mede door 6 doelpunten van Joey werden de dubbele cijfers gehaald: 11-0. Nog complimenten voor onze keeper Dennis, die de voorgaande wedstrijden ongeveer zo’n 50 keer had moeten vissen. Tegen VVGZ wist hij toch mooi zijn doel schoon te houden. Ga zo door jongens. Volgende week wacht een loodzware thuiswedstrijd tegen de koploper Kozakken Boys. 
 
*Zie verder Jeugdnieuws (2)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com