JEUGD (2): Vijfde verlies DFC A1 wederom door onvoldoende beleving

17 oktober 2009 1158x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Vijfde verlies DFC A1 wederom door onvoldoende beleving

Dat DFC A1 vandaag voor de vijfde maal dit seizoen verloor had de ploeg wederom geheel aan zichzelf te wijten. Trainer Laurens Gerlich (foto-inzet) was na afloop van het met 3-2 verloren treffen bij Heerjansdam A1 even duidelijk als streng: ,,Weer geen beleving voor rust´´.

Zodoende keek A1 bij de pauze tegen een 2-0 achterstand aan. ,,In de tweede helft hebben we wat omschakelingen in het systeem gebracht. Toen waren we ook gewoon beter´´.
 
Door twee treffers van Aaron Parez Maria kwam DFC A1 terecht langszij (2-2). Maar in plaats van over de tegenstander heen te lopen liet de ploeg kansen op een voorsprong liggen. Daarvoor kreeg het in de laatste minuut een zure rekening door het derde Heerjansdamse doelpunt.
 
Gerlich: ,,Als je het in de eerste helft weggeeft dan weet je dat het daarna moeilijk wordt. Alles valt of staat gewoon met beleving´´. Hopelijk knoopt A1 deed nu in de oren. Komende zaterdag wacht een bekerwedstrijd bij hoofdklasser VVGZ A1. De week daarop is het weer competitie geblazen met een thuiswedstrijd tegen Wieldrecht A1 dat evenals DFC vorig seizoen uit de hoofdklasse degradeerde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com