JEUGD (2): DFC A1 ziet volle winst in blessuretijd aan neus voorbijgaan

31 oktober 2009 1387x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A1 ziet volle winst in blessuretijd aan neus voorbijgaan

Een zure afloop. Zo omschreef trainer Laurens Gerlich het 2-2 gelijkspel van zijn DFC A1 thuis in de derby tegen Wieldrecht A1.

In de vijfde minuut van de blessuretijd dacht DFC een hoekschop te mogen nemen op aangeven van de scheidsrechter. Die corrigeerde zijn beslissing en gaf een vrije trap aan Wieldrecht wegens buitenspel. De gasten pompen de bal meteen voor het doel van DFC, waar de verdedigers nog te verbouwereerd waren over de arbitrale correctie en niet alert genoeg reageerden. Prompt lag de 2-2 in het net.
 
Met het gelijkspel werd DFC A1 tekort gedaan. Gerlich: ,,De inzet was goed vandaag. Mijn complimenten aan de jongens.´´ Door een onoplettendheid kon Wieldrecht de leiding nemen. Snel daarop trok DFC de balans weer in evenwicht via Maikel Karasahin.
 
DFC bleef voetballend de betere ploeg, vond Gerlich na afloop. Dat resulteerde in wat mogelijkheidjes maar geen overdreven kansen. In het tweede bedrijf zag DFC inzet en overwicht beloond met een treffer van Aaron Perez Maria op aangeven van Kadir: 2-1. Helaas liep de ploeg in de blessuretijd op zure wijze de volle winst alsnog mis.
Volgende week zaterdag komt DFC A1 opnieuw thuis in actie. Tegenstander is dan Tricht A1.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com