JEUGD (1): DFC A1 pakt tweede zege op rij*Hardinxveld A1 met 0-1 verslagen

3 oktober 2009 1173x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 pakt tweede zege op rij*Hardinxveld A1 met 0-1 verslagen

DFC A1 wist vanmiddag voor de tweede achtereenvolgende keer te winnen. Bij Hardinxveld A1 bleek één treffer voldoende voor de volle drie punten. Bij rust stond het nog dubbelblank.

De winnende goal kwam op naam van Musti Aynihan die attent reageerde op een diepe bal van Ahmed. Trainer Laurens Gerlich was na afloop in zijn nopjes met de tweede triomf in de nog prille competitie. ,,We hebben heel goed gevoetbald. Het positiespel was verzorgd, steeds wisten we een vrije man te vinden. We waren voetballend dan ook heer en meester´´, aldus de trainer.
 
Jammer was dat DFC achterin af en toe te veel risico nam waardoor Hardinxveld enkele mogelijkheden op de gelijkmaker kreeg. De thuisploeg was echter niet scherp in de afronding en stuitte slechts eenmaal op pech toen een inzet tegen de DFC-paal belandde.
 
Na drie ongelukkige pogingen slaagde DFC A1 er vorige week zaterdag in de eerste punten binnen te slepen. Thuis werd toen met 2-1 gewonnen van Oranje Wit A2. De tweede zege op rij beschouwt Gerlich als ´een flinke opsteker´. Het zelfvertrouwen heeft in elk geval door de overwinningen een flinke boost gekregen. DFC A1 lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. Komende zaterdag ontvangt de ploeg middenmoter Meerkerk A1. (Tekst Fred van Dongen)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com