JEUGD (1): Derby DFC A1 – Wieldrecht A1 onbeslist (2-2)*Sliedrecht wint weer

29 oktober 2009 665x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Derby DFC A1 – Wieldrecht A1 onbeslist (2-2)*Sliedrecht wint weer

DFC A1 deelde vanmiddag in de eerste klasse B van de A-junioren thuis de punten met stadgenoot Wieldrecht A1 (2-2). Beide teams opereerden vorig seizoen nog in de hoofdklasse maar eindigden toen op de laatste twee plaatsen wat automatische degradatie inhield.

In de eerste klas behoort zowel DFC als Wieldrecht tot de middenmoot.  Beide teams kijken vanzelfsprekend wel omhoog en hadden vandaag dus volop baat bij een zege. Na een spannend duel eindigde de derby uiteindelijk gelijk.
 
Koploper Sliedrecht lijkt nauwelijks nog te belagen. De Sliedrechters boekten vandaag hun achtste zege op rij. Meerkerk was volstrekt kansloos: 5-1.
 
Uitslagen 1ste klas B A-junioren zaterdag: DFC – Wieldrecht 2-2, De Alblas – Hardinxveld 2-1, Sliedrecht – Meerkerk 5-1, Tricht – Rijsoord 2-3, Groot Ammers – Heerjansdam 2-4, ASWH A2 – Oranje WitA2 3-3 .
 
 
*Voor het Uitslagen- overzicht van alle DFC-teams voor zaterdag zie de link Programma.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com