En weer een succes voor trainer Paul Koster: hét shirt van UE Sant Andreu!

20 oktober 2009 619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor En weer een succes voor trainer Paul Koster: hét shirt van UE Sant Andreu!

DFC´s trainer Paul Koster heeft er weer een succes bij! De loting verricht door onze Aron wees hem als winnaar aan van de jongste editie van de quiz Welke Spaanse Club Speelt In Dit Stadion?, aldus quizmaster Fred van Dongen alias Don Fredo.

Paul, vorige week ook nog voor de derde keer vader geworden, ontvangt een heus wedstrijdshirt van UE Sant Andreu (maat L – lijkt passend). Melvin Jongeneel werd tweede. Als keeper heb je natuurlijk niet veel aan een veldspelershirt. Vandaar een set keeperskousen in de originele uitvoering van Sant Andreu.
 
Ronald van Pelt kwam als de winnaar van de derde prijs uit de loting. Hij was ook al succesvol bij de vorige (Tsjechische) aflevering van de quiz. Toen kreeg hij een coach-hoedje in de roodwitte kleuren van en met het logo van de toen bedoelde club Viktoria Zizkov. Nu zal hij de prijs als het aan Don Fredo ligt aan zijn bij de DFC-pupillen spelende zoon Marco kunnen geven: ook een origineel shirt van Sant Andreu met de maat 12 jaar. Don Fredo zal terug in Nederland op gepaste wijze de prijzen uitreiken.
 
Paul en Melvin waren heel kort in hun mail met de oplossing: UE Sant Andreu. Ronald kleedde zijn oplossing weer fraai aan: ,, Dit is het stadion van Unio Esportiva Sant Andreu (bijnaam Tigres – tijgers, fvd) uit Barcelona. Het stadion heet Camp Municipal Narcis Sala. De club speelt Segunda Division B. Ik ben (nog)  niet in het stadion geweest, maar als ik ooit in Barcelona ben dan zal dit ongetwijfeld op de planning staan.´´ Zo, dat behoeft geen verdere uitleg.
 
De andere deelnemers met het goede antwoord waren Patrick Verhey, Peter Geijp, Koen van Torenburg, Marco van Woerkom, Nick Stam, Marvin Hooplot, Arno van Wijnen, Cees van Woerkom, Erik Vos en Davey Bommel.
 
*Zie ook Freds blog op Hyves:don-fredo.hyves.nl/
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com