Drie nieuwe links op website: Trainingstijden*Lid worden* Statuten

4 oktober 2009 545x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Drie nieuwe links op website: Trainingstijden*Lid worden* Statuten

De website van DFC heeft sinds kort enkele uitbreidingen ondergaan:

*Onder de link Trainingstijden staan de meeste actuele tijdstippen waarop de diverse roodwitte geledingen geacht worden te trainen. Door de recente ingebruikneming van het fraaie kunstgrasveld zijn die tijdstippen enigszins aangepast. Advies: even checken onder de betreffende link voordat je deze week aan het trainen gaat.
 
*Nieuw is ook de link Lid Worden. Daar staat allerhande informatie over hoe je lid kunt worden, hoe hoog de contributie is etc. Deze link biedt ook e-mail-interactie met mevrouw Willy Versteeg die zoals bekend al geruime tijd op prima wijze de ledenadministratie verzorgt. Via dat e-mailadres kunnen ook adreswijzigingen etc. worden doorgestuurd.
 
*Ook de jongste Statuten van DFC zijn nu eenvoudig te vinden op de site onder de link Statuten. Na het klikken is het een kwestie van openen met het zg. Adobe Reader.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com