DFC2 (2): Het Tweede stond voor ongelijke strijd*Rode kaarten tikken nu door

31 oktober 2009 829x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (2): Het Tweede stond voor ongelijke strijd*Rode kaarten tikken nu door

DFC2 beleefde vanmiddag een ongelijke strijd bij VVGZ4 dat tweede staat in het klassement. De ploeg van de coaches Johan Mol en Ronald van Pelt kon met moeite precies elf spelers op de been brengen.

Mol: ,,Al die rode kaarten gaan nu doorwerken. Het wordt tijd dat iedereen is goed gaat nadenken en zulke kaarten voorkomt. Want hoe dan ook benadeel je jezelf er later mee´´. De coach doelde op de vier rode kaarten die DFC 1 en 2 tot nu toe in dit seizoen gezamenlijk ´scoorden´.
 
Zodoende moest Het Tweede vandaag drie spelers (Ruben Schot,Hikmet Uysal en Thomas van Brakel) afstaan aan het eerste. Voorts ontbrak aanvoerder en rots in de branding Erik Bouwens (foto-inzet) wegens ziekte en nam onder de lat Danny Lee verdienstelijk de honneurs waar. Danny Peters verving immers bij het eerste de geblesseerde Mehmet Tokul.
 
VVGZ beschikt over een ploeg bestaand uit diverse oud-spelers van het eerste. Het bleek zodoende uitstekend op elkaar ingespeeld. Door uitstekend keeperswerk van Danny Lee wist DFC2 tot vlak voor rust stand te houden. Toen sloeg de thuisploeg in enkele minuten twee keer toe. Eerst na een gave steekpass en vervolgens toen de DFC-verdediging niet attent genoeg was bij het wegwerken van de bal na een kopbal tegen de paal.
 
,,En dan zit zo´n wedstrijd op slot en kun je in de rust nog maar weinig uitrichten´´, aldus Johan Mol. Na de hervatting was Lutfullah Kilic niettemin dicht bij de aansluitingstreffer. Na zo´n tien minuten breidde VVGZ de voorsprong uit naar 3-0 en was de geest uit de fles, zoals Mol het fraai betitelde. VVGZ sloot uiteindelijk af met 4-0 waar een hogere score mogelijk was geweest.
 
DFC2: Danny Lee, Martijn van der Waal, Michael Nieboer, Stephan van Beusekom, Danny Haksteen, Willem Opmeer, Lutfullah Kilic, Steve Rokette, Robbie Korn, Coskun Altintas, Sadik Karasahin.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com