DFC2 (1): Tweede al snel zeker van winst:7-2*Vier goals Sadik Karasahin

3 oktober 2009 790x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (1): Tweede al snel zeker van winst:7-2*Vier goals Sadik Karasahin

Door Fred van Dongen

DFC2 versterkte vanmiddag zijn positie in de kopgroep van de reserve derde klasse door thuis hekkensluiter Papendrecht2 met 7-2 te verslaan. Bij rust leidde DFC met 4-1

Het duel was in feite na twaalf minuten gespeeld. DFC leidde toen al met 3-0 door treffers van Sadik Karasahin (tikte raak na een handige vrije trap van Robbie Korn), Michel Schwarz (fraaie vrije trap die via de muur ineens in het dak van het doel zeilde) en opnieuw Sadik (deze keer na voorbereidend werk van Hikmet Uysal en Robbie Korn).
 
DFC was van begin af an heer en meester. Na de 3-0 nam de ploeg helaas wat gas terug waardoor de score voor Papendrecht lange tijd een draaglijk aanzien behield. Sadik Karasahin tekende nog voor rust zijn derde treffer aan. Hij knikte uit een voorzet van Michel Schwarz de 4-0 binnen. Nonchalance in de DFC-verdediging bood Papendrecht vlak voor rust gelegenheid in elk geval de eer te redden: 4-1.
 
Na de hervatting bleef DFC dominant zonder het kwalitatieve overwicht te verzilveren met verdere treffers. Pas een kwartier voor tijd drukte DFC zijn overwicht eindelijk uit in een hogere marge. Martijn van der Waal, net terug van huwelijksreis in de Verenigde Staten, zorgde voor 5-1. Martijn kuste meteen na zijn treffer zijn kersverse (ingetapede) trouwring en imiteerde met roeigebaren ook nog eens ´zijn´ huwelijksbootje.
 
DFC bleef niettemin riante mogelijkheden missen. Aanvoerder Erik Bouwens was dat uiteindelijk zat. Uit een hoekschop van Coskun Altintas kopte hij de 6-1 binnen, daarmee zijn ploegmaten inspirerend tot nieuwe trefzekere acties. Dat lukte pas op in de laatste minuut nadat Papendrecht nota bene was teruggekomen tot 6-2. Coskun Altintas rukte op, passte op het juiste moment af naar Sadik Karasahin die moeiteloos zijn vierde en DFC´s zevende goal tegen het net drukte: 7-2.
 
DFC-coach Johan Mol was na afloop vanzelfsprekend blij met de punten, al vond hij wel dat als zijn ploeg was blijven spelen zoals in de beginfase de zege ruim hoger had kunnen uitvallen.
 
DFC2: Danny Peters (65 m Melvin Jongeneel),Danny Haksteen, Erik Bouwens, Ruben Schot, Willem Opmeer (46m Martijn van der Waal), Michel Schwarz, Hikmet Uysal, Stephan van Beusekom, Coskun Altintas, Sadik Karasahin, Robbie Korn.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com