Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC2 (1): Het Tweede verliest vlak voor tijd van koploper Alblasserdam2: 1-2
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC2 (1): Het Tweede verliest vlak voor tijd van koploper Alblasserdam2: 1-2

15 oktober 2009 859x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (1): Het Tweede verliest vlak voor tijd van koploper Alblasserdam2: 1-2
DFC2 heeft het vanmiddag helaas net niet gered in het Duel van de Waarheid. Tegen medekoploper Alblasserdam2 werd nipt met 1-2 verloren. ,,Het was een leuke pot waarin wij naar mijn gevoel te weinig hebben gekregen´´, reageerde DFC-coach Johan Mol na afloop.
 
De belangen waren vooraf heel duidelijk. Op papier deelden DFC en Alblasserdam tot vanmiddag de bovenste plaats. DFC verloor evenwel één van zijn zes wedstrijden – Alblasserdam zette al zijn  vijf wedstrijden om in winst. Beide teams azen op promotie uit de reserve derde klas teneinde qua competitieniveau een betere aansluiting te verkrijgen met hun eerste elftallen die respectievelijk eerste en derde klas spelen.
 
,,Vorige week had Alblasserdam dat getraind wordt door Daaf Stok met 9-0 gewonnen van Dubbeldam2. Dan verwacht je een superploeg. Maar wij waren minimaal gelijkwaardig. Onze instelling was goed. We speelden een prima eerste helft waarin overigens sprake was van een gevecht om het middenveld. De enige serieuze kans was voor Martijn van der Waal na zo´n kwartier. Verder was het een kwestie van hoekschoppen en voorzetten maar geen doelpunten´´, aldus de DFC-coach.
 
Na de hervatting besloot DFC wat aanvallender te spelen met de invallers Sabit Kayhan en Robbie Korn. Helaas kwam de ploeg na 20 minuten op achterstand toen even sprake van onvoldoende rugdekking: 0-1. DFC reageerde met nog meer accent op de aanval. Achterin werd overgeschakeld op één tegen één. Bovendien kwam Davut Sahan voor het eerst in lange tijd binnen de lijnen om nog meer druk te zetten op het Alblasserdamse doel. Davut was lange tijd herstellende van een neusoperatie en pakte dus z´n eerste spelminuten van het nieuwe seizoen mee.
 
Durf en lef van DFC werden terecht beloond in de 35ste minuut toen Martijn van der Waal uit een vrije trap de 1-1 aantekende. Beide ploegen gingen daarna voor de volle buit. Helaas voor DFC kon Alblasserdam drie minuten voor tijd na een inschattingsfout de 1-2 binnenkoppen. Het verwoede slotoffensief van DFC bracht geen wijziging meer in die stand. Johan Mol: ,,Onze instelling was goed maar we speelden af en toe niet slim genoeg, anders hadden we wat meer mogelijkheden gecreëerd. (Verslag FvD)
 
DFC2: Melvin Jongeneel, Danny Haksteen (70m Davut Sahan), Erik Bouwens, Ruben Schot, Tomas Nuijten (40m Sabit Kayhan), Martijn van der Waal, Hikmet Uysal, Thomas van Brakel, Stephan van Beusekom (46m Robbie Korn), Sadik Karasahin, Louisiano Trinidad.

 

***Meer DFC2-foto´s van Babs van Beusekom op:
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com